Kesäloma / summer vacation

KESÄN AUKIOLOAJAT JA AJANVARAUKSET! / SUMMER TIME OPENINGS AND APPOINTMENTS!

Olemmme kiinni 22.6. – 1.8.! Jos haluat kesän mittaan tatuointia niin Pyry tekee töitä sopimuksen mukaan. Paras olisi, jos tulisit siinä tapauksessa varaamaan ajan jo ennen kuin jäämme lomalle, mutta toki voit laitella myös sähköpostia osoitteeseen info@zombietattoo.fi

Pyryllä on mukavasti aikoja vapaana: pari jo ennen juhannusta, kesälomalla tekee sopimuksen mukaan ja heti elokuun alussa on myös kalenterissa tilaa! 🙂 Eli ehdottomasti kannattaa tutustua tyypin töihin!

Sallalla on vapaita aikoja syyskuussa jonkin verran ja lokakuusta eteenpäin sitten enemmän ja Matzonillakin vielä jotain vapaita loka- ja marraskuussa. 🙂 Kaikille otetaan varauksia vastaan vuoden 2017 loppuun asti tällä hetkellä!

ZOMBIE TATTOO TOIVOTTAA HAUSKAA KESÄÄ KAIKILLE! 🙂

We’re closed from the 22nd of July until the 1st of August! If you want to get tattooed during the summer, Pyry will do some tattoos by appointment so just send e-mail to info@zombietattoo.fi .

At the fall Pyry has opening available from the beginning of August, Salla has times available starting from September and Matzon also has some openings in October and November. We’re taking bookings until the end of 2017 at the moment.

ZOMBIE TATTOO WISHES YOU ALL A FUN SUMMER! 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.