MUUTTO

MUUTTO KERAVALLE! / WE ARE MOVING TO KERAVA!

Infoa muutosta: viikko 19 olemme kokonaan kiinni. Tänä aikana vastaamme sähköposteihin ja puhelimeen hieman vaihtelevasti, joten annathan anteeksi jos emme palaa asiaan ihan samalla sekunnilla. Vanhassa osoitteessa palvelemme normaalisti vielä 25. ja 26.4. sekä 2. ja 3.5.. muina päivinä saatamme olla paikalla vain osan aikaa päivästä tai kokonaan kiinni.

Jos olet tulossa käymään, soita ensin ja varmista, että olemme paikalla! Pahoittelut, jos tästä on vaivaa jollekin, mutta muutto on iso urakka ja haluamme sen hoitaa rauhassa, jotta uudessa osoitteessa on sitten kaikki valmiina ja pääsemme avaamaan 15.5.! 

Because of the move we are closed the week 19. We will answer your mails, but be prepared that it might take a while as we are trying to get everything done. You can find us for sure at the old address on the 25th and 26th of April  and the 2nd and 3rd of May. On other days we might be around only for a part of the day or closed.

If you want to stop by please call before to make sure we are there! We are sorry fro the inconvenience but the’res a lot of work and we want to be sure that everything is ready when we open at the new address on the 15th of May!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.